Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydınlık’tan Hürriyet’e: Engellemek bizim kültürümüzde yok

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık Tavşantepe’de yaşanan olaylara dair İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile konuştu. Aydınlık, Hürriyet’e “Engellemek bizim kültürümüzde yok ” dedi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel

İzmit’te bugün sabah saatlerinde yaşanan olayda, İzmit Belediyesi’nin personelleri ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personelleri arasında arbede yaşandı. Belediye personellerinin birbirine girmesinin ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet açıklama yaptı. Hürriyet’in açıklamalarının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Hürriyet ile konuştu.

“BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE YOK”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, yaptığı açıklamada; “Engellemek bizim kültürümüzde yok bizim bir derdimiz yok. İzmit Belediyesi de bir kamu kuruluşudur. Beraber Kocaeli’ye hizmet ediyoruz. Burada Büyükşehir Belediyesi olarak biz Şehir Hastanesi idaresi ile oraya bir kapı açmak o merdiven çünkü hasta ve engelliler için çok uygun değil Gereken ihtiyacı idare ile konuşup uygun bir şekilde açıyoruz. Burada yapılan kapının önüne kadar bir asfalt sermek. Tam tersine bizdeki kültür uzlaşı kültürü” dedi.

“BEN İZAHAT İSTİYORUM”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise Aydınlık’a; “Biz de engellemeyeceğiz ama ben bir izahat istiyorum. İzmit Belediyesi’nin sorumluluk alanına ve seçimden önce 3 aydır uğraştığı bu alana son gün organize olarak girmenizin nedeni nedir? İzmit Belediyesi ile ilgili derdiniz nedir? Bize bilgi verseniz seçimden 3 ay önceden beri burada çalışıyoruz. Işıklandırmasını yapmışız, yolu stabilize etmişsiz ve geçtiğimiz günlerde de hastane yolunda kapatıldı geldik hep birlikte açtık” dedi.