Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ayhan Zeytinoğlu’nun lüks merakı! Kocaeli’deki en pahalı makam aracına biniyor…

Lüks araç tutkusuyla bilinen, daha önce vatandaşı olduğu Amerika’dan Texas plakalı cip getiren Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu kuruma 12 milyonluk Lexus marka ultra lüks makam aracı aldı.

Lüks araç tutkusuyla bilinen,
ugur

Ekonomik kriz tüm Türkiye’yi kasıp kavuruyor. Artan döviz kurları çarşı pazarda her şeyin fiyatını ateş pahası yapmış durumda. Enflasyon yüzde 120’leri aştı. Vatandaşın alım sıkıntısı nedeniyle bir süre önce iktidar tasarruf genelgesi yayınlamıştı. Söz konusu genelge sonrasında pek çok kamu kurumunda lüks makam araçları satıldı ya da kiralandıkları firmaya geri gönderildi. Belediye başkanları dahi Skoda marka orta sınıf araçları tercih etmeye ya da 10-15 yıllık eski makam araçlarını kullanmaya başladı.

AMERİKA VATANDAŞI ZEYTİNOĞLU TEXAS PLAKALI CİP GETİRMİŞTİ

Kamu kurumlarında tasarruf tedbirleri devam ederken tüzel kişiliğe sahip kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşu olan Kocaeli Sanayi Odası’nda başkan Ayhan Zeytinoğlu’nun saltanatı devam ediyor. Lüks araçlara olan tutkusu ile tanınan Zeytinoğlu bir süre önce vatandaşı olduğu Amerika’dan, vergiden kaçarak Texas plakalı Cadillac marka büyük bir cip getirmişti. Hazine arazisine İzmit Körfezi’ne sıfır villası için yüzme havuzu inşa eden ve nüfusunu kullanarak bu havuzun yıkılmasını engelleyen Zeytinoğlu, Kocaeli Sanayi Odası’nda resmi plakalı Mercedes marka E model lüks bir araç kullanıyordu.

Ayhan Zeytinoglu makam araci

VALİNİN ARACINDAN BİLE LÜKS

Mercedes’ten sıkılan Zeytinoğlu artan kilometreyi de bahane ederek Kocaeli Sanayi Odası’na yeni bir makam aracı satın aldı. Japon otomobil firması olan Lexus’ü tercih eden Ayhan Zeytinoğlu en üst segment araç olan ve ülkemizde çok az sayıda bulunan LS500H modelini tercih etti. sürekli dört çeker olan ultra lüks bu makam aracının liste fiyatı 11 milyon 978 bin lira. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un birkaç yıllık Mercedes S Class makam aracından dahi daha pahalı ve lüks olan bu araç şu anda Kocaeli’de kamu kurum temsilcileri arasında kullanılan en lüks makam aracı olarak kayıtlara geçti.

TÖRENDEN ODA BİNASINA ÇAKAR LAMBALARLA…

İtibardan tasarruf olmaz diyen Ayhan Zeytinoğlu’nun yeni aracına ilk iş olarak çakar lamba taktırdığı, hiçbir gerekliliği olmamasına ve yasalara aykırı olmasına rağmen 10 Kasım törenlerinden sonra oda binasına çakar lambaları açık bir şekilde bu lüks makam aracıyla gittiği görüldü.