Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aytepe Diriliş Kampı özel misafirler için mi?

Aytepe Diriliş Kampı’na giden Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nail Baki, güvenliğin kendisini “Burası özel misafirler için” diyerek almadığını duyurdu.

Aytepe Diriliş Kampı’na giden

Son yerel seçimlerde Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Nail Baki, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Aytepe Diriliş Kampı’na giremediğini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Baki, girmek istediği sırada görevli bekçinin kendisine ‘Burası özel misafirler için’ diyerek kendisini almadığını söyledi.

“YASAK DEDİ BEKÇİ ABİ”

Baki’nin açıklaması şöyle, “Aytepe de diriliş kampı var. Harika bir orman içinde mükemmel bir tesis. Ancak burada kim ölmüş de hangi ölüleri diriltiyor bilmiyorum. Neme lazım zombiler çıkar karşıma diye de (ruhsatlı) silahımı da aldım yanıma. Ancak kapıdan bile giremedim. ‘Yasak’ dedi bekçi abi. ‘Burası özel misafirler için’ dedi. Nasıl yani? Bir belediye tesisi için vatandaştan daha özel kim olabilir ki. Burası tüm Kocaeli gençlerimize derhal açılmalı, Zombilere yasak konulmalıdır.”

nail baki 1