Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Babalı sakinleri elektrik kesintisinden bıktı!

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde yer alan Babalı bölgesinde sık sık elektrik kesintisi yaşanıyor. Bölgede özellikle corona virüsü nedeniyle izole olan eğitimciler büyük sıkıntı yaşıyor.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde yer

Ugur ENC minCorona virüsü pandemisi nedeniyle vatandaşların bir bölümü olabildiğince izole bir hayat sürmeye çalışıyor. Bu sebeple Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde yer alan Babalı bölgesi sonbahar aylarına rağmen nüfusunda bir kayıp yaşamadı. Bölgede izole vatandaşlar corona virüsü pandemisini geçirebilmek için evlerine ısı yalıtımı yaptırdı. Bölgede ikamet eden öğretmenler de internet altyapısını oluşturdu.

SEDAŞ’TAN ÇÖZÜM BEKLİYORLAR

Ancak SEDAŞ son dönemde bölgede sık sık elektrik kesintisi yapmaya başladı. Pek çok kesinti öncesinde mesajla bilgilendirme yapılıyor ancak kesintiler genel olarak belirtilen saatlerden çok daha uzun sürüyor. Mesai saatleri içerisinde yaşanan elektrik kesintilerinde ise öğretmenler ve öğrenciler uzaktan eğitime katılamadıkları için mağdur oluyor. Bölge halkı elektrik kesintileriyle ilgili SEDAŞ’ın bir çözüm üretmesini bekliyor.

mersin escort bayan