Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baç Çınarlı Camii’nde ilk cumaya AKP’liler katıldı

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekili İlyas Şeker ve AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, tarihi dokusuyla yeniden inşa edilen Baç Çınarlı Camiinde ilk cuma namazına katıldı.

AKP Kocaeli İl Başkanı

İzmit Cedit Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan Baç Çınarlı Camii’nde ilk cuma namazı bugün kılındı. İzmit’in önemli camilerinden biri olan, halk arasında “Çınarlı Cami ” olarak bilinen Baç Urgancı Ahmet Çelebi Camii, geçtiğimiz 2017 yılı mayıs ayında ağır hasarlı olduğu tespit edilerek ibadete kapatılmıştı. Yıkılıp, tarihi dokusuyla yeniden inşa edilen ve bahçesinde 800 yıllık anıt değeri taşıyan bir çınar ağacı da bulunan cami, inşa çalışması sonrası ilk kez bugün cemaate açıldı.

İLK CUMAYA AKP’LİLER GİTTİ

Bundan sonra 5 vakit namaz kılınabilecek. AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekili İlyas Şeker, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Gürsel, Ahmet Sönmez, Zeki Canşi, Abdullah Binbay ile il ve ilçe yöneticileri bugün kılınan ilk cuma namazında cemaatle birlikte saf tuttu. Başkan Ellibeş, dernek yönetimi ve cami cemaatiyle de sohbet etti. Camiye hayran kaldıklarını ifade eden Başkan Ellibeş, “İzmit’e ve şehrimize hayırlı olsun. Cemaati bol olsun inşallah” dedi.

cinarli camii cuma