Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Koca Kocaeli Sağlık Müdürü’yle görüştü..!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 18 ilin il sağlık müdürleri video konferans yöntemiyle toplantı yaptı. Toplantıya Kocaeli İl Sağlık Müdürü Ergüney de katıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 18 ilin sağlık müdürüyle toplantı yaptı. Koca, toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Sağlık müdürleriyle ayrı ayrı video konferansta bir araya geldiklerini duyuran Bakan Koca, corona virüsü salgınıyla ilgili yeni gelişmeleri, vaka artışının sebepleri ve illerde alınacak tedbirleri ele aldıklarını bildirdi. Koca, “Tanı ve tedavide yeni yaklaşımları paylaştık” ifadelerini kullandı.

GÜNLÜK VAKA SAYISI BİN 500’E YAKLAŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın görüştüğü sağlık müdürleri arasında Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney de vardı. Kocaeli özelinde bir tedbir uygulamasının konuşulmadığı, Koca’nın genel tedbirleri anlattığı öğrenildi. Hatırlacağı üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın duyurduğu 27 Ağustos gününün corona virüsü verilerine göre 26 kişi hayatını kaybetti, bin 491 vaka tespit edildi ve 995 kişi sağlığına kavuştu.