Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Koca, Kocaeli Şehir Hastanesi’nin bir yıllık durumunu açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışının birinci yılına ilişkin paylaşım yaptı. Koca yaptığı paylaşımda şehir hastanesinde bir yılda bakılan hasta sayısını ve yapılan ameliyat sayısını kamuoyu ile paylaştı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli Şehir Hastanesi’nin birinci açılış yıl dönümü olmasından dolayı hastaneye dair mesaj yayınladı. Bakan Koca yayınladığı mesajında Kocaeli Şehir Hastanesi’nde bir yıllık çalışmayı da açıkladı.

Bakan Koca’nın X hesabından yaptığı paylaşımda Kocaeli Şehir Hastanesi’ne bir yıl içerisinde 2 milyon hastaya bakıldığı ve 56 bin ameliyat gerçekleştiği bilgisine yer verildi. Bakan Koca X hesabından yaptığı paylaşımda; “Geçen yıl Nisan ayında hasta kabulüne başlayan hastanemiz; 1 yılda 750 Bini randevulu, 800 Bini ayakta muayene, 450 Bin acil olmak üzere 2 Milyon hastamıza sağlık hizmeti sundu.

Hastanemizde 56 Bin ameliyat gerçekleştirildi, 14 Bin 650’si yoğun bakımlarda olmak üzere 64 Bin 300 hastaya yatış yapılarak tedavi hizmeti sunuldu. 4 Bin 46 hastaya anjiyografi, 331 hastaya açık kalp ameliyatı yapıldı. Sağlık için nice yıllara” ifadelerine yer verdi.