Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Varank programında gazetecilere saygısızlık!

Başiskele Belediyesi’nin 74 aracı Ford fabrikasından hibe almasıyla ilgili düzenlenen programda gazeteciler unutuldu. Çağdaş Kocaeli Gazetesi muhabiri Ayşe Aydın programda başına gelenleri sosyal medya hesabından anlattı.

Başiskele Belediyesi’nin 74 aracı

Başiskele Belediyesi’nin 74 aracı Ford fabrikasından hibe almasıyla ilgili düzenlenen programda gazeteciler unutuldu. Çağdaş Kocaeli Gazetesi muhabiri Ayşe Aydın programda başına gelenleri sosyal medya hesabından anlattı. Gazeteciler için hiçbir hazırlık yapılmadığını belirten Ayşe Aydın paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “8 yıldır gazetecilik mesleğinin içindeyim. Bakanı, vekili, belediye başkanı, STK’sı derken tüm programlarda giderek emek harcadım. Özellikle büyük çaplı organizasyonların çoğunda basın mensupları yok sayıldı.

KOVMAKTAN BETER EDİYORLAR…

Haberimizi yazmamız için bırakın yer ayırmayı bizi kovmaktan beter ediyorlar. Son vaka da dün yaşandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ilimize geldi. Basın mensuplarına yine yer ayrılmamıştı. Biz de bakanlıktan gelen bir personelin masasına yöneldik. Ancak bizi masadan kovmaktan beter etti. Bilgisayarımızı şarj etmek için çoklu prizi kullanmak istedik. ‘Ben bunu Ankara’dan getirdim. Bakanlığın prizi. Bunu kullanamazsınız. Bu masadan hemen kalkın’ dedi. Bizi resmen yaşadığımız ilde düzenlenen programdan kovdu. Biz basın mensuplarını programa davet ediyorsanız yerimizi de ayırın. Aksi takdirde rica edeceğim bizleri çağırmayın…”