Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Barlar Sokağı esnafına ruhsat AKP’yi ikiye böldü!

İzmit Barlar Sokağı’nda 6 yıl önce tramvay projesi nedeniyle iş yerleri yıkılan iki esnafa ruhsat verilmesi teklifi AKP grubu içerisinde tartışma yarattı.

İzmit Barlar Sokağı'nda 6

İzmit Belediye Meclisi’nin 2021 yılı ilk meclis toplantısı bugün İzmit Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. AKP’li Meclis Üyesi Engin Uçar, Barlar Sokağı’nda binaları yıkılan esnaflara ruhsat verilmesi için önerge verdi. Ancak bu önergeyle ilgili eleştiri yine AKP’li Hayrettin Ünlü’den geldi.

AKP’Lİ ÜNLÜ KARŞI ÇIKTI

AKP’li Hayrettin Ünlü, “Caminin yanına biz alkol ruhsatı mı vereceğiz? Burada 107 tane yaralama olayı olmuş. Biraz daha mı olsun istiyoruz? İzmit’in göbeği, öğrencilerin en aktif olduğu bölge. Lütfen bu yanlışa alet olmayalım. Biz İzmit Belediyesi meclis üyeleriyiz. Biz bunu imar komisyonuna gönderelim. Biz konuyu görüşmek üzere size yetki verelim. Yarın bize torunlarımız bunun vebalini sorar” şeklinde konuştu.

AKP’Lİ ENGİN UÇAR: KARŞIMDA KONUŞAMAZDINIZ?

AKP’li Engin Uçar da “Yasa var. Bu adamların yerinde ben olsam karşımda konuşamazdınız. Gereğini yapın bunu sunun herkes vicdanına göre hareket etsin. Oradan maaş alacak bir vatandaşın çocuğu belki devlet yönetecek haberin var mı?” ifadelerine yer verildi.