Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baro başkanıyla konuştu diye işten atıldı!

Kocaeli’de özel bir firmada çalışan Diren Çelik çeşitli gerekçeler öne sürülerek işten atıldı. Çelik’in işten atılma gerekçeleri arasında Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir ile akşam evinde iken İnstagram’dan canlı yayınla sohbet etmesi de var.

Kocaeli'de özel bir firmada

Uğur ENÇ min 5Kocaeli’de bir dönem gazetecilik yapan Diren Çelik geçtiğimiz aylarda insan kaynakları alanına yönelmek istemişti. Bu sebeple bir firmada 11 Haziran tarihinde işbaşı yapan Diren Çelik kısa süre sonra işverenle sorun yaşamaya başladı. İşveren çok kısa bir süre sonra çeşitli bahaneler öne sürerek Diren Çelik’in iş sözleşmesini “ahlak ve iyi niyet kurallarına aykırı” davrandığını ileri sürerek tek taraflı feshetti.

BARO BAŞKANIYLA SOHBET ETTİ DİYE…

Bir personelle tartışması, bir toplantıda telefonuna bakması ve bir evrakta hata yapması gibi bahanelerin yer aldığı evrakta Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir’in de adı geçti. Çelik’in işten atılma gerekçeleri arasında Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir ile akşam evinde iken İnstagram’dan canlı yayınla sohbet etmesi de vardı.

EVİNDE YAPTIĞI SOHBETE DE KARIŞTILAR

Söz konusu evrakta o kısım şöyle anlatıldı: “İşyerimizde çalışmakta iken eski mesleğiniz gazetecilik mesleğine ait çalışmalar da yapmış, Kocaeli Baro Başkanı ile gerçekleştirmiş olduğunuz röportaj da açıkça ortada iken işverenliğimize ait insan kaynakları görevleri dahilinde bir çalışma olmadığı da aşikardır. Bu yapmış olduğunuz röportaj durumunu işverenliğimiz muvaffakatı olmadığı da açıkça ortadır.”

Diren Çelik firmadan ayrıldıktan yeniden gazetecilik mesleğine döndü.