Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele Belediyesi borçlarına karşılık arsa satacak

kele Belediyesi de vergi borçlarına karşılık olarak arsa satacak. Meclisten yetkisi dün alınan Başiskele Belediyesinin satacağı arsanın bedeli 27.7 milyon lira.

kele Belediyesi de vergi

kele Belediyesi de vergi borçlarına karşılık olarak arsa satacak. Meclisten yetkisi dün alınan Başiskele Belediyesinin satacağı arsanın bedeli 27.7 milyon lira. Kullar Tepecik’te yer alan 8 bin 662 metrekare yüzölçümlü taşınmaz, Milli Eğitim Bakanlığına vergi borcuna karşılık 27 milyon 720 bin lira bedelle satılacak. Söz konusu madde, dün gerçekleştirilen meclis toplantısında oy birliği ile kabul edildi.

YASİN ÖZLÜ’DEN AÇIKLAMA

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, konuyla ilgili şöyle konuştu; “Burası, bir bedel karşılığı aldığımız bir yerdi. Milli Eğitime zaten olası bir okul yapmasından bizden bedelsiz tahsisi istenecek yerlerden bir tanesiydi. Dolayısıyla biz de bunu olan ve olması muhtemel vergi borçlarına yönelik kalan kısmıyla ilgili de encümene yetki veriyoruz zaten. Hem şirketimizin hem belediyemizin doğacak vergi yükümlülüklerini de ilerleyen kısımda tamamlayacağız.”