Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele Belediyesi ne iş yapar?

AKP’li Başiskele Belediyesi belediyenin öncelikli işi olan yol ve kaldırım yapım işini bile kendi yapamıyor. Belediye bu işi taşerona yaptırmak için ihaleye çıkıyor.

AKP’li Başiskele Belediyesi belediyenin

Kocaeli’de yer alan 12 ilçe belediyesi içerisinde işi ağırdan alan, zorunlu işlerle günü geçiren, büyük bir proje ortaya koyamayan belediyelerden biri de Başiskele Belediyesi. AKP’li Yasin Özlü tarafından yürütülen belediyede 1.5 yılda ortaya konmuş büyük bir proje bulunmuyor. 7 yıldızı dökülen belediye işleri o kadar saldı ki belediyenin asli görevlerinden olan yol ve kaldırım yapım işini bile kendi yapamıyor.

KALDIRIMLARI BİLE TAŞERON YAPACAK

Başiskele Belediyesi 27 Şubat’ta “Cadde ve Sokaklarda İdare Malı Parke ve Bordür İle Yol ve Kaldırım Yapım İşi” ihalesi düzenledi. İlçe genelinde yer alan caddelerde yol ve kaldırım yapım işini taşeron bir firmaya devreden belediye sadece malzemeyi temin etti. Fen işleri müdürlüğünün yapması gereken işi özel bir firmaya yaptıran belediye bu işe karşılık 885 bin lira ödeme yaptı. İhaleyi kazanan Kulaca İnşaat Taahhüt Nak.San.ve Tic.Ltd.Şti. 255 gün boyunca Bşaiskele’de yol ve kaldırım yapacak.