Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele’de bu yol neden yapılmıyor?

Başiskele’de Yaylacık Mahallesi Halilağa Sokak üzerinde faaliyet gösteren firmalar, ulaşım yollarının 4 yıldır bir türlü asfaltlanmamasından şikayetçi. Başiskele Belediyesi’ne birçok kez başvuran firma yetkilileri her defasında olumsuz cevapla karşılaştı.

Başiskele’de Yaylacık Mahallesi Halilağa

Sebahattin AydınÜretimin önemi giderek artarken üretim yapan firmaların işleri bir türlü kolaylaştırılmıyor. Kocaeli’nin Başiskele ilçesi Yaylacık Mahallesi Halilağa Sokak üzerinde faaliyet gösteren işletmeler, yollarının 4 yıldır yapılamamasından şikayet ediyor. Bölgeye irili ufaklı 10’un üzerinde tesis yapılmasına rağmen yollarının hala asfaltlanmaması buradaki işletmelerin işini zorlaştırıyor.

TOZ İÇİNDE KALIYORLAR

Başiskele Belediyesi’ne birçok kez başvuru yapan işletmeler arasında güneş enerjisi olan firmalar, toz nedeniyle zarar görüyor ve enerji üretemiyor. Yeni yapılan tesislere ruhsat verilmesine rağmen yolların yapılmayıp tesislerin toza terk edilmesi tepki topluyor. Bu yolun Başiskele Belediyesi tarafından bir an önce yapılması bekleniyor.

ÇÖZÜM SU DÖKMEK Mİ?

Yoğun toz nedeniyle belediyeyi arayan tesisler, yardım istediğinde ise belediyenin yola su döktüğü öğrenildi. Asfalt çalışması yapılması gereken yola günaşırı su dökülerek çözüm bulunması ise şaşkınlık yaratıyor.

Yine bu sokak üzerinde asfalt üretimi yapan tesislerin de yeterli önlem almadığı için toza neden olduğu görülüyor.

Basiskelede 4 yildir bu yol neden yapilmiyor 2

1652793590205

Basiskelede 4 yildir bu yol neden yapilmiyor

İşletmeler toz içinde kalıyor.