Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele’nin istihdam programı sürüyor!

Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi (BAŞKİM), ilçede ikamet eden ve iş arayışında olan vatandaşların umudu olmaya devam ediyor.

Başiskele Kariyer ve İstihdam

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün ilk döneminde istihdam için hayata geçirilen BAŞKİM’e talepler devam ediyor. Türkiye’deki işsizliğe karşı çözüm olması için kurulan merkezde başvuru yapan adaylara mülakat yapıldı.

Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi koordinesinde son olarak başta otomotiv, traktör ve beyaz eşya olmak üzere imalat sektörlerinde kalite kontrol ve tamir, proses optimizasyonu, mühendislik, özel test ve muayeneler, proses optimizasyonu ve üretim analizleri yaparak raporlanmasını yapan, personelleri yetiştiren ve temin eden Dynamic Quality firması için mülakatlar gerçekleştirildi. Başiskele Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan görüşmede adaylar, Dynamic Quality firması ve yapılacak işle ilgili bilgileri öğrendikten sonra iş başvurusu formlarını doldurdular. Firmanın insan kaynakları yetkilileriyle yüz yüze görüştüler.

Yoğun talep olan mülakatta işe uygun görülen adaylar, Ford Otosan fabrikasında en kısa zamanda yeni işlerine başlayacaklar.