Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele’ye galvaniz tesisi geliyor: 28 kişiyi işe alacaklar!

Çınar Yüzey İşlem tarafından Başiskele’ye elektro galvaniz tesisi yapılacak. ÇED süreci başlayan proje ile ilgili detaylar belli oldu. Barbaros Mahallesi’nde yapılacak olan projenin bedeli 5 milyon TL’ye mal olacak ve 28 kişiyi de işe alacak.

Çınar Yüzey İşlem tarafından

Çınar Yüzey İşlem tarafından Başiskele’nin Karadenizliler Mahallesi Barbaros Caddesi’ne metal yüzeylerin korunması ve dekoratif amaçlarda kullanılan elektro galvaniz yapılacak. Çevresel Etki Değerlendirmesi raporu yayınlanan proje, ilgili firmaya 5 milyon TL’ye mal olacak ve 1,200 metrekarelik bir alanda yapılacak.

28 KİŞİLİK İSTİHDAM YARATILACAK

Galvaniz işlemlerinin yapılacağı tesiste 27 adet tank kullanılacak ve her ay 200 ton galvaniz üretimi yapılması beklenen projenin inşaat aşamasında 10 kişi çalışacak. Başiskele’ye inşa edilecek olan elektro galvaniz tesisinin inşaat sürecinin bitmesiyle işletme aşamasına geçilecek. Yılda 12 ay ve 25 gün olmak üzere iki vardiya üzerinden hizmet verecek olan tesis, 40 kişiye de iş imkanı sunacak. Tesisin işletme aşamasında personel, günde 8, yılda ise 300 saat görev yapacak.

galvaniz proje alani