Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele’ye rengarenk yeni çocuk parkları

Başiskele’de çocuklara ve gençlere büyük değer veren Başiskele Belediyesi, kent genelinde yeni oyun parkları yapmaya devam ediyor.  

Başiskele’de çocuklara ve gençlere

Başiskele’de geleceğin hazinesi çocukların ve ailelerin daha güzel, eğlenceli ve güvenli vakitler geçirebilmeleri için Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kente yeni parklar ve sosyal alanlar kazandırılıyor. Bu kapsamda son olarak Serdar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı’nı kente kazandıran Başiskele Belediyesi, Döngel Mahallesi Karaman Sokak Parkı ve Sepetlipınar Mahallesi Şirinler Parkı’nda çalışmalarını sürdürüyor.

MEKTUPLA GELEN MUTLULUK

Sepetlipınar Mahallesi’nde ikamet eden çocuklar, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye kendi el yazılarıyla mektup yazarak mahallelerine bir park yapılmasını istediler. Mektubu okuyan Yasin Özlü, ekibine hemen talimat vererek kardeşlerinin isteklerinin yerine getirilmesini istedi. Hemen harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların mektuplarında da ismini koyduğu Şirinler Parkı’nın yapımına başladı.