Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele’ye yeni proje: 50 kişi iş sahibi olacak

Biray Tahattüt tarafından Başiskele’deki Kullar Mahallesi’ne hazır beton üretim santrali yapılacak. Biray Tahattüt tarafından yapılacak olan santral, 72 milyona mal olacak. Proje, 50 kişiye iş imkanı sunacak.

Biray Tahattüt tarafından Başiskele’deki

Basliksiz 3 1Kocaeli’nin son yıllarda en fazla göç alan ilçelerinden birisi olan Başiskele’ye yeni bir proje geliyor. İnşaat firması tarafından Kullar Mahallesi’ne yapılacak proje ile ilgili detaylar belli oldu. Başsikele’ye yapılacak olan proje Biray Tahattüt tarafından gerçekleşecek ve hazır beton üretimi gerçekleştirilecek.

72 MİLYONA MAL OLACAK

Çevresel Etki Denetim (ÇED) raporu da yayınlanan proje, 72 milyon 700 bin TL’ye mal olacak. Kullar’a yapılacak olan hazır beton üretim santralinde yıl boyunca 960 bin metreküp hazır betonun üretilmesi bekleniyor.

50 KİŞİYE İŞ İMKANI

153 metrekarelik kapalı alana inşa edilecek olan projede, istihdam da yaratılacak. Proje kapsamında inşaat ve işletme aşamalarının toplamında 50 kişiye iş imkanı sağlanacak. Projenin inşaat aşamasında 10 kişi, işletme aşamasında ise 40 kişi görev alabilecek. Tesisin işletilmeye başlanması ile beraber, tek vardiya üzerinden günde 8 saat, yılda da 300 saat çalışılacak.

Biray Tahattut