Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Hürriyet, İzmit’te asfalt sezonunu Şirintepe ile açtı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Şirintepe Mahallesi Şirin Sokak ve bağlantı yollarında gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını inceledi

Bu haberin fotoğrafı yok
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde hafta sonu da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşlara güvenli ve konforlu yollar sunan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şirintepe Mahallesi Şirin Sokak ve bağlantılı yollarında asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Yol yenileme çalışmalarını yakından takip eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de bölgedeki çalışmaları yerinde inceledi.

HÜRRİYET, “ZEMİNİN OTURMASINI BEKLEDİK”

Çalışmalarla ilgili bilgi aktaran Başkan Hürriyet, “Şirintepe halkımızın uzun zamandır bizden istediği asfalt çalışmalarına buradan başladık. Sağ olsun muhtarımız da gece gündüz çalışıyor. Sürekli saha da ve eksiklikleri bizlere bildiriyor. Koordineli bir şekilde bu eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Burada da altyapı çalışmaları bittikten sonra zeminin oturmasını bekleyerek ardından asfalt çalışmamıza başladık.

“SEZONU AÇTIK”

Burası ile birlikte hem sezonu açmış olduk hem de burada yaşayan vatandaşlarımızı daha konforlu, daha rahat edebilecekleri bir yola kavuşturacağız. Fen İşleri Müdürlüğünden arkadaşlarım işlerinin başındalar ve en ince detaya kadar bakarak çalışma yapıyorlar. Tüm mahallelerimiz olduğu gibi Şirintepe bölgemiz de bizim için önemli. Her mahallemize eşit ve adil hizmet götürebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Şirintepe Mahallemizin uzun zamandır bizden talep ettiği çalışmayı gerçekleştiriyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun.

“KULLANIM KONFORU İÇİN BİR SÜRE BEKLEDİK”

Haklı olarak vatandaşlarımız toz duman oluyor diyerek altyapı yapılan yerlerde hızlı şekilde asfalt yapmamızı istiyor ya da beton atmamızı istiyor. Fakat takdir edersiniz ki her işin bir tekniği, bir mühendislik hesabı var. Altyapı yapılan yerlerde zemin oturmadan yapılan herhangi bir üstyapı çalışması çok kısa sürede deforme oluyor. Çok kısa sürede çöküyor. Kullanım konforunu da bozuyor. O yüzden biz de 1 ay ile 40 gün arası bekliyoruz. Vatandaş haklı olarak hemen olsun istiyor fakat kısa süre içinde yapılan iş bozulunca da israf oluyor.

“SABIR GÖSTEREN VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sonuçta kullandığımız para sizlerin parası. O yüzden de bu konularda bizim verdiğimiz teknik bilgilere de dikkate alarak taleplerimizi de bunlara göre yönlendirirsek parayı da doğru kullanmış oluruz. Milletimizin bütçesini doğru kullanmış oluruz. Bir işlemi üst üste yapmamış oluruz. Çalışan arkadaşlarımız istiyor ki iyi iş olsun, kaliteli iş olsun. Uzun ömür olsun ve kısa sürede deforme olmasın. Sabır gösteren yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÜREŞEN, “ŞİRİNTEPE HALKINA HAYIRLI OLSUN”

Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, “Buradan bize çok fazla talep geliyordu çünkü çok yamalı idi bu sokak. Şirintepe bizim geçtiğimiz yıl üstyapı programımızdaydı. Ancak altyapı çalışmaları yapılacağı için çalışmaları erteledik. Altyapı çalışmalarının ardından bir ay zeminin oturmasını bekledik. Çalışmalarımızda yaklaşık bin ton pmt, 800 ton da asfalt kullandık. Çalışmalarımız kısa sürede bitecek. Tüm Şirintepe halkına hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen, “Yıllardır asfalt yama olan bölgemiz nihayet asfalta kavuştu. Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e, başkan yardımcılarımıza, birim müdürlerine, amir arkadaşlara ve tabi ki işçilere çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Baskan Hurriyet Izmitte asfalt sezonunu Sirintepe ile acti 7 Baskan Hurriyet Izmitte asfalt sezonunu Sirintepe ile acti 11