Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Kocaman berberlerle bir araya geldi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Kartepe Esnaf Buluşması” kapsamında berber esnafıyla bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, ilçe sınırları içerisinde berberlik yapan esnaflarla bir araya geldi. Başkan Kocaman’ın ev sahipliğinde KOÜ Derbent Uygulama Oteli’ndeki programa AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve esnaflar katıldı.

İSTİŞAREDEN YANAYIZ

Düzenlenen programdan dolayı Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’a teşekkür eden Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, “Bizler her zaman istişareden, bir araya gelmeden yanayız. Bu tür toplantılarımızı daha sık yapıyorduk. Pandemi dolayısıyla ara vermek durumunda kaldık. Bu yapılan toplantının amacı ilçemizdeki berberlerin yaşadığı olumlu yada olumsuz tüm konuları istişare etmektir” dedi.

BİZLER KÖKLÜ BİR KÜLTÜRE SAHİBİZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Esnaf ve sanatkarlarımız ülkemizin kilit taşı, birlik ve beraberliğimizin çimentosudur. Pandeminin bu ilçede etkilediği esnaflarımızdan biridir berberlerimiz. Biz geçmişten gelen köklü kültüre sahibiz. Berberlerimiz her zaman bölgenin kültürünü tutan insanlardır. Bölgesel ve mahalli beklentileri ve ihtiyaçları bilen arkadaşlarımızdır. Bugün burada olmamızın amacı sizleri dinlemek, sizlerle karşılıklı hasbihal etmektir. Ben sizlere, emeğinize gerçekten çok teşekkür ediyorum.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Covid 19 salgını bir sağlık krizinden çok daha fazlasıdır. Bulunduğu her ülkeyi sarsan bu küresel salgın, elbette yıkıcı ve derin izler bırakarak sosyal ve ekonomik krizlere sebep olacaktır. Hep birlikte istişareler yaparak, devletimizin öncülüğünde bu zorlukların üstesinden geleceğiz. Biz sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu günleri birlik, beraberlik ve dayanışmayla aşacağımıza yürekten inanıyorum’’ dedi.