Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan namazı Orhan Camii’nde kıldı

Başkan Büyükakın, İzmit Orhan Camide kıldığı bayram namazı sonrasında açıklamalarda bulundu. Büyükakın, “Bayramlaşmayı özlemişiz” dedi.

Başkan Büyükakın, İzmit Orhan

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Bayram namazını İzmit Orhan Camisinde kıldıktan sonra cemaatle ve çocuklarla bayramlaştı. Başkan Büyükakın, namaz sonrası yaptığı açıklamada, “Pandemi dolayısıyla uzun bir süre bayramları kutladık ama bayramlaşamamıştık. Elbette pandemi süreci gerçek bir bayram tadı vermemişti. Bugün namazımızı eda ettikten sonra bayramlaşınca, bayramlaşmayı ve bir arada olmayı ne kadar özlediğimizi fark ettik. Rabbim İslam alemine ve hemşerilerimize sağlık, sıhhat ve huzur içinde birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar nasip etsin. Rabbim dünyaya da içinde olduğu şu zor durumlardan kurtulmak için merhamet nasip eylesin. Özellikle zalimlerin yüreğine merhamet indirsin, salihlerin kalbine de bu zalimlerle mücadele azim versin diye dua ediyorum” ifadelerini sarf etti.

BAYRAMIMIZ TATSIZ KAZALARLA ZEHİR OLMAZ

Bayram vesilesiyle yapılacak yolculuklarda dikkatli olunması konusunda da vatandaşları uyaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Bayram dolayısıyla yolculuk yapacak hemşerilerimiz çıktıkları yolculuklarda daha dikkatli olurlarsa bayramımız tatsız kazalarla zehir olmaz. İnşallah ağzımızın tadıyla bir bayram yaşarız. Rabbim bizleri huzur ve mutluluk içerisinde nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin” dedi.

Baskan namazi Orhan Camiinde kildi Baskan namazi Orhan Camiinde kildi 3 Baskan namazi Orhan Camiinde kildi 2