Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Sezer açıkladı: Gölcüklüler için çok önemli adım!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçeye nefes aldıracak çok önemli bir projenin sonuçlandığını açıkladı. Gölcük Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin kuzeyinde yer alan 45 dönümlük askeri alan sivilleştirilecek.

Gölcük Belediye Başkanı Ali

Uğur EnçGölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçeye nefes aldıracak çok önemli bir projenin sonuçlandığını açıkladı. Gölcük Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin kuzeyinde yer alan 45 dönümlük askeri alan sivilleştirilecek. Kavaklı Sahili ile bağlantı kurulacak olan alanda gazi evi ve kent müzesi inşa edilecek, geniş bir bölge ise yeşil alan olarak oluşturulacak.

ZORLU PROSEDÜR TAMAMLANDI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in konuyla ilgili açıklamaları şöyle; “Fevzi Çakmak Caddesi’nin hemen kuzeyinde bir askeri alan var. O alanla ilgili zor bir prosedür vardı. Sonuç itibariyle biz bu prosedürlerin tamamını aşmış durumdayız. Mecliste yeni bir ek karar aldık. Askeri alanda yer alan onarılması gereken lojmanlar var. O lojmanları onaracağız.

GAZİ EVİ VE MÜZE

Biz 48 lojmanı onardıktan sonra askeri alan ile lojman arasında bir duvar öreceğiz ve bu askeri alanı ayıracağız. Daha sonra Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nden Kavaklı’ya doğru uzanan 45 dönümlük alanı teslim alacağız. Bu alan tamamen sivil alan haline gelecek. Hem büyükşehir belediyesinde hem de Gölcük Belediyemizde plan tadilatlarımızı yaptık. Burada gazilerimiz için bir lokal ve Gölcük kent müzesi yapmak istiyoruz. Büyük ölçüde yeşil alan bulunacak.”