Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan yardımcısının özel kalemi mi olur? İbrahim Kınalı Karamürsel’den neden kovuldu?

Karamürsel Belediyesi’nde İbrahim Kınalı dün işten çıkarıldı. Eski başkan İsmail Yıldırım’ın özel kalemi olarak lanse edilen Kınalı’nın mevzuata aykırı olarak Mesut Çetinkaya’nın özel kalemliğini yaptığı aslen Karbel çalışanı bir işçi olduğu, kendisine uygun bir iş bulunamadığı için işten çıkarıldığı öğrenildi.

Karamürsel Belediyesi'nde İbrahim Kınalı
Karamürsel Belediyesi’nde İbrahim Kınalı dün işten çıkarıldı. Eski başkan İsmail Yıldırım’ın özel kalemi olarak lanse edilen Kınalı’nın mevzuata aykırı olarak Mesut Çetinkaya’nın özel kalemliğini yaptığı aslen Karbel çalışanı bir işçi olduğu, kendisine uygun bir iş bulunamadığı için işten çıkarıldığı öğrenildi. Karamürsel Belediyesi kaynaklarından edinilen bilgilere göre eski belediye başkanı İsmail Yıldırım görevi sona erdikten sonra yeni görev aldığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne giderken özel kalem müdürü Ferdi Gürses’i de beraberinde götürdü.

İŞ BULAMADILAR

İbrahim Kınalı ise bir sonraki belediye başkanı olması planlanan, AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya’nın yanında kendisini geleceğin özel kalem müdürü olarak hazırlıyordu. 31 Mart seçimlerinde Ak Parti seçim kazanamayınca İbrahim Kınalı da boşa çıkmış oldu. Karamürsel Belediyesi’nde yapabileceği herhangi bir iş bulunamayan İbrahim Kınalı’nın bu sebeple Karbel şirketindeki iş sözleşmesi feshedildi.