Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkanlığı gidince bakın ne hale geldi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bugün AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’le çekilmiş bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraf şaşkınlık yarattı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Kocaeli‘de pek çok ilçede belediye başkanlarını değiştirme kararı almıştı. AKP Genel Merkez yönetimi radikal bir karar alarak Kocaeli’de görev yapan mevcut belediye başkanlarını yeniden aday göstermedi. Gebze’de de uzun süredir belediye başkanlığı yapan Adnan Köşker yeniden aday yapılmayan isimlerden biri oldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker aday gösterilmedikten sonra geri çekildi. Hakkında pek çok iddia gündeme geldi ancak hiçbirine cevap vermedi.

AKP KOCAELİ İL BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Ticaretine ağırlık veren Adnan Köşker Köşkerler Çelik Halat ve Makine Sanayi şirketinin işlerine yoğunlaştı. Yurtdışında da bir şirketi bulunan Adnan Köşker’in bugün önemli ziyaretçileri vardı. AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve  Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut Köşker’in işyerine giderek istişarede bulundu. Söz konusu ziyaretle ilgili fotoğrafı Adnan Köşker paylaştı.

KÖŞKER’İN HALİ ŞAŞIRTTI

Eski başkan Köşker fotoğrafın altına, “Bir vefa, Bir selâm, Bir de güzel dostluklardır bize kalan bu dünyada. Kıymetli Yol ve Dava Arkadaşlarım Kocaeli İl Başkanımız sayın Mehmet Ellibeş ve beraberinde Dilovası İlçe Başkanımız sayın Osman Akbuluta işyerimize gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı iletiyorum.” notunu düştü. Adnan Köşker’in saç ve sakalının traşsız olduğu görüldü. Başkanlıktan sonra traş olmayı bırakan ve dış görünüşüne önem göstermekten vazgeçen Köşker’in hali görenleri şaşırttı.

EdiO8wtXgAMafOm