Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bayan Yavuz, hane ziyaretlerine başladı

Sosyal projelere önem veren ve bu amaçla birçok projenin de mimarı olan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un örnek projelerden biri olan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında dün Kandıra ilçemizdeki 15 haneyle hemhal olarak sıkıntılarını dinledi.

Sosyal projelere önem veren

Sosyal projelere önem veren ve bu amaçla birçok projenin de mimarı olan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un örnek projelerden biri olan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında dün Kandıra ilçemizdeki 15 haneyle hemhal olarak sıkıntılarını dinledi. Kandıra ilçemizde gerçekleştirilen ziyarette Bayan Yavuz ilk olarak Gazimiz Şemsettin Çetin’in hanesine misafir oldular. Bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileten Bayan Yavuz; “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri ile Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” dedi.

14 AİLE İLE GÖRÜŞTÜ

Bayan Yavuz’un ziyaretleri ile mutlu olan gazimiz ve ailesi: “Evimize kadar gelerek ziyarette bulundunuz. Böylesine güzel bir buluşma için çok teşekkür ediyoruz.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için Vali Yavuz’a ve Bayan Yavuz’a memnuniyetlerini belirttiler. Bayan Yavuz, Gazimize yapılan ziyaretlerin ardından; engelli, yaşlı ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 14 aileyi daha evlerinde ziyaret ederek, hasbihal etti. Heyecanlı ve mutlu hane sahipleri tarafından misafir edilen Bayan Yavuz, Vali Yavuz’un selamlarını ileterek şunları kaydetti: “Sizlerle bir arada olmak, elimizden geldiğince sizlerin sıkıntılarıyla hem hal olmak, dertlerinize çözüm bulmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Sıkıntılarını paylaşan, taleplerini ileten hane sahipleri: “Sizin evlerimize gelerek bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk. Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, teşekkür ettiler.