Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bayraktarlıların ulaşım talebi var

İzmit Bayraktar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, otobüs seferlerinde sorun yaşadıklarını ve bu sorunun çözülmesini bekliyor.

İzmit Bayraktar Mahallesi’nde yaşayan

SEBO İMZAİzmit’in merkezine en uzak köylerinden biri olan Bayraktar’da vatandaşların ulaşımla ilgili sıkıntıları var. Mahalle sakinleri, otobüslerin sefer saatleriyle ilgili düzenleme istiyor. Mahalle sakinleri, sorunlarını şöyle anlatıyor: “Kocaeli Bayraktar Köyünde sabah otobüs seferlerinde sorun yaşıyoruz. Km46 ve KM47 hatları köyümüzde ulaşımı sağlıyor ve hatların hepsi kullanılmıyor.

İLK SEFERDE SAAT DÜZENLEMESİ

Gün içerisinde sefer saatleri çok aralıklı ve ilk otobüs köylerden 6:15’te kalkıyor ve çok yavaş gidiyor. Daha önce 06.00’da köylerden kalkan otobüsün saati defalarca kez 10 dakika geri veya ileri 25 alındı saatlerde ek sefer gelmeyecekse seferlerde istikrar istiyoruz, eskiden olduğu gibi 06.00 seferi geri gelmeli. Güzergahtaki köylerden birinin muhtarının şikayetçi olması ile sefer saati değişmiş 25 dakika ileri alınmış, saat 07:00-08:30 saatleri arasında seferler yoğunlukta olduğu halde saat 6 için kalkan otobüsün 25 dakika geç kalkmasının hiçbir mantığı yok. Kocaeli Büyük Şehir Belediyesinin bu durumla ilgilenmesini talep ediyoruz.”