Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bayram tatili için gözler Kabine Toplantısı’nda

Kabine Toplantısı kararları, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak toplantının ardından belli olacak. İki haftalık aranın ardından yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde Türkiye’nin iç ve dış gündemi ile ekonomiye dair gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

Kabine Toplantısı kararları, Cumhurbaşkanı

Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? sorusu yeni hafta öncesi öne çıkan konulardan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantıda ele alınacak gündem maddeleri arasında ekonomiye dair gelişmelerin olması bekleniyor. Bayram tatilinin de masaya gelmesi beklenen konular arasında olacağı ön görülüyor. Kritik toplantının tarihi hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Ancak Kabine Toplantısı’nın 25 Nisan’da yapılacağı tahmin ediliyor.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine Toplantısı, normal şartlar altında 2 haftada bir gerçekleşiyor. Ancak sıcak gündem olması halinde istisnai durumda peş peşe yapılabiliyor. Kabine Toplantısı en son 12 Nisan’da gerçekleşmişti. Bu bilgilere göre bir sonraki Kabine Toplantısı’nın önümüzdeki hafta 25 Nisan’da yapılması bekleniyor. Ancak konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

BAYRAM TATİLİ UZAYACAK MI?

Ramazan Bayramı, 3 gün olarak eda edilecek. Ramazan Bayramının ilk günü 2 Mayıs Pazartesi olacak. Son günü ise 4 Mayıs Çarşamba gününe denk gelecek. Bayram tatilinin 9 gün olması için 5 ve 6 Mayıs tarihlerinin de resmi ya da idari tatil ilan edilmesi gerekecek. İdari tatil ilan edilmesi halinde sadece memurlar 9 gün günlük izinden faydalanmış olacak.