Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye, personelini düşünmüyor mu?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok önlemi alan Kartepe Belediyesi’yle ilgili vatandaşlardan şikayet var…

Koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok

SEBO min 284İlmizde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri, hijyen için ciddi çalışmalar ortaya koyuyor. Bu belediyelerden biri de Kartepe Belediyesi. İlçe genelinde dezenfekte çalışmaları devam eden belediye ile ilgili gazetemize ulaşan bir vatandaş dikkat çekici iddialarda bulundu. İddiaya göre Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin korunması için dikkatsiz davranılıyor.

“BUNLARLA İDARE EDİN”

Müdürlük çalışanlarına virüsle mücadele ederken hem kendi sağlıklarını hem de vatandaşın sağlığını korumak için nelere dikkat edileceği hususunda herhangi bir hizmet içi eğitim verilmediği ifade ediliyor. İddialar, şöyle; “Eğitim vermediği gibi maske, eldiven koruyucu kıyafet talep edildiğinde ‘bunlarla idare edin’ deniliyor. Kalitesiz tek kullanımlık maske ile tüm gün sahada idare edilmesi bekleniyor.

“60 YAŞ ÜSTÜ ÇALIŞANLARA İZİN VERİLMİYOR”

Ayrıca çalışanlar arasında en çok risk barındıran grup 60 yaş üstü de var. Belediyeden beklenilen bu gruba izin vermekken bunu yapmak bir yana yeterli ekipman bile çalışanlara sağlanmamakta. Bu resmen çalışanların sağlığıyla oynamak. Bu insanların başlarına bir şey geldiği zaman bunun sorumluluğunu kim üstlenecek?”