Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediyenin iki numarasıydı, artık müdür oldu!

Yerel seçimlerin tamamlanması ile beraber göreve başlayan belediye başkanları müdürlük kadrolarındaki atamalarına devam ederken, atamaların sürdüğü Kandıra’da Belediye Başkanı Erol Ölmez 6 müdürü değiştirirken, başkan yardımcısını müdürlük koltuğuna atadı. 

Yerel seçimlerin tamamlanması ile

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen seçimlerde belediye başkanı seçilen ve görevine başlayan Erol Ölmez, 19 müdür 6’sını değiştirdi. Ölmez, eski başkan yardımcısını temizlik işlerine atarken, birçok kurumda da önemli değişiklikler yaşandı.

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez Basın Yayın ve Halka İlişkiler, Destek Hizmetleri, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Temizlik İşleri, Yazı İşleri’ndeki müdürleri değiştirdi. Ölmez, Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürü Vekili Murat Yıldırım’ın yerine bu Gülnur Bayram’ı, Destek Hizmetleri Müdürü Rıdvan Taşoğlu’nun yerine Samet Çelik’i, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür Vekili Abdullah Can’ın yerine Vedat Yüksel’i, Temizlik İşleri Müdür Vekili Oğuz Tiryaki’nin yerine eski başkan yardımcısı Murat Ölmez’i ve Yazı İşleri Müdür Vekili Abdul Can’ın yerine de Afet İşleri Müdürü Mustafa Can’ı atadı.