Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belsa’nın kulesi satıldı!

Bingöllü iş insanı Mustafa Hatipoğlu tarafından satın alınan Belsa Plaza’nın satışı dün gerçekleşti ve iş merkezi Hatipoğlu’na geçti.

Bingöllü iş insanı Mustafa

İzmit Belediyesi, Nevzat Doğan döneminde SGK borçlarının karşılığında Belsa Plaza’nın bir bölümünü Sosyal Güvenlik Kurumu’na devretmişti. SGK da bu taşınmazını satma kararı almıştı. Geçtiğimiz nisan ayında İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan SGK binasında yapılan ihaleye bir şahıs ve bir firma katıldı. Açık artırma usulü yapılan ihaleye Mustafa Hatipoğlu ve Grand ARC firması katıldı. Resmi portalda duyurusu yapılan ihalede basın mensupları salona alınmadı.

KAPALI KAPILAR ARDINDA

Nisan ayında kapalı kapılar ardında gerçekleşen ihalede Grand firması BELSA Plazadaki iş yerleri için 17 milyon 300 bin lira teklif verirken Mustafa Hatipoğlu ise 17 milyon 310 bin lira teklif verdi. Milyonluk ihalede iki teklif arasında sadece 10 TL olması şaşkınlıkla karşılandı.

ÖNCEKİ GÜN SATILDI

İhale edilen 176 bağımsız bölümün satışı dün gerçekleşti. Bingöllü iş insanı Mustafa Hatipoğlu tarafından satın alınan Belsa Plaza’nın satışı dün gerçekleşti ve iş merkezi Hatipoğlu’na geçti. İstanbul ve Kocaeli’de mülkleri bulunan ve Bingöl’de hayvancılıkla uğraşan Mustafa Hatipoğlu’nun satın aldığı alanlar içerisinde kafeler ve muhtarlık binaları da bulunuyor.

Kaynak: Kocaeli Gazetesi