Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Ben siyasetçi değil dernek başkanıyım!”

Gültepeliler Platformu Başkanı Taner Sinan Çakırer, dedikodusunu yaptığını ifade ettiği kişilere cevap verdi. Çakırer, “Ben siyasetçi değil dernek başkanıyım. Size dernekçilik nasıl yapılır öğreteceğiz” dedi.

Gültepeliler Platformu Başkanı Taner
Gültepeliler Platformu Başkanı Taner Sinan Çakırer, hakkındaki dedikodulara cevap verdi. Çakırer, kendisinin siyasetten uzak bir dernek başkanı olduğunu söyledi. Hem AKP’lilere hem de CHP’lilere isyan etti. Çakırer şunları söyledi: “Yeter artık Allah aşkına. Artık buna alışın. Ben dernek başkanıyım siyasetçi değil. Arkamdan dedikodumuzu yapıp, mahallemize hizmet etmek için şehrin seçilmiş başkanı ile projelerimizi hayata geçirirken, Fatma Hanım’la fotoğraflarımı mesaj atarak birbirlerine ‘Taner bizi sattı’ diye utanmadan, arlanmadan yorum yapan Ak Partili kardeşlerim.

“YALAKALIK YAPIYOR” DİYENLER…

Mahallemden İzmit Belediyesine işçi soktuk diye ‘AK Partililer Belediyeye yalakalık yaparak adam sokup, hizmet alıyorlar diyen’ CHP’li abilerim. Bu laflarım, bu yazıların size. Biz Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile görüşüp mahalle tarihimizin en büyük yatırımlarını( Kültür Merkezi, İşçi alımı, Spor Kulübü tesisi ) kazandırıyoruz. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Hürriyet Kaptan ile görüşüp mahallemize projelerimiz ile 17 yıldır çözülemeyen sorunlarımızın( asfalt, işçi alımı, merdivenler, parklar ) hizmetini alıyoruz.

ELİNİ ÖPER BAŞIMIZA KOYARIZ

Buna alışın ve anlayın artık. Dedikodu yapmadan işinize bakın. İsmimi ağzınıza almayın. Mahallemize kim hizmet ederse elini öper başımıza koyarız. Her kim ki söz verirde, sözünü tutmazsa aynı şekilde cevabını alır. Kimseye ne mudanamız nede eyvallahımız var. Kimseyi satmadık, kimseye de yalakalık yapmıyoruz. Siyasetten uzak, Allah rızası için mahallesine hizmet etmek isteyen ve bu yolda ilerleyen bir yönetimimiz var. Bende bu yönetimin 5 yıldır Başkanlığını şeref duyarak yürütüyorum. Evet AK Partinin kuruluşundan beri üyesiyim ve Recep Tayyip Erdoğan sevdalısıyım ve bunu kimse değiştiremez.

“DERNEKÇİLİK NASIL YAPILIR ÖĞRETECEĞİZ”

Lakin.. Benim Apoletimde Gültepeliler Platformu Başkanı yazıyor. Bunu neden anlamak istemiyorsunuz. Islarla Hala bunu anlayamam istemeyenlere, kısmet olursa yapacağımız projeler ile anlatacağız. Son olarak belirtmek istediğim şudur ki ‘Dernekçilik nasıl yapılır size er veya geç öğreteceğiz’ Daha yaşanabilir bir Gültepe için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Birileri bundan rahatsızlık duysa da.. Vesselam..”