Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİM’de koronavirüs aşısı satılıyor mu? BİM’den ‘Covid-19 aşısı’ açıklaması!

BİM, sosyal medyada gündem olan aşı reklamıyla ilgili açıklama yaptı. Gündem olan BİM koronavirüs aşı videosu ardından pek çok kişi BİM aşı reklamının gerçek olup olmadığını merak etmişti. Peki BİM’de aşı satılacak mı, BİM aşı videosu gerçek mi? BİM Covid-19 aşısı satıyor mu? BİM korona aşısı satıyor mu? İşte BİM koronavirüs aşısı açıklaması.

BİM, sosyal medyada gündem

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada koronavirüs aşısının BİM’e geleceği ve BİM’de koronavirüs aşısı satılacağına dair esprili bir video paylaşıldı. Bir anda viral olan ve çok sayıda paylaşılan video, pek çok kişi tarafından gerçek sanıldı. İnternet kullanıcıları paylaşılan bu video sonrası, ‘BİM’de aşı satılıyor mu? BİM’de aşı satışı olacak mı, var mı? BİM korona virüs aşısı videosu gerçek mi?’ yazarak internette aratma yaptı.

BİM’DEN AÇIKLAMA GELDİ

BİM, video ile ilgili bir açıklama yaptı ve iddiaları yalanladı. Bim’den yapılan açıklamada şunlar söylendi: “Değerli Müşterilerimizin Dikkatine, Mağazalarımızda muhtelif Covid-19 aşıları satılacağına dair bir video sosyal medyada yoğun bir biriçde yer almaktadır. Reklamlarımızı başarılı bir şekilde taklit eden mizahi video, içeriği itibari ile yanıltıcı özelliktedir.  Mağazalarımızda hiçbir biçimde aşı ya da herhangi bir ilacın satışı söz konusu değildir. Saygılarımızla.”