Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir kanalı yapamadınız!

Kartepe Gülümser Sokak’ta kanal genişletme çalışmasında zamanlamanın yanlış yapılması nedeniyle çalışmalar bitmiyor. İşin faturası ise vatandaşa çıkıyor.

Kartepe Gülümser Sokak’ta kanal genişletme çalışmasında zamanlamanın yanlış yapılması nedeniyle
SEBO İMZA

Kartepe Gülümser Sokak’ta kanal genişletme çalışmasında ilerleme yok. Yaz dönemi yerine kış döneminde başlanan çalışma, kanalın suyla dolması sebebi ile durdu. Çocukların okula gitmek için kullandığı yolda yeterli güvenlik önlemi de yok.

HALEN KORKULUK YOK

Kanalın bir kısmana demir korkuluk yapılırken en önemli kısmında halen korkuluk yok. Alternatif yol olan Afacan Sokak da asfaltsız ve çukurlu. Bölge halkı bu çalışmaların bir an önce tamamlanmasını ve normale dönmesini bekliyor. Aylardır süren çalışmalar nedeniyle özellikle yayalar zorluk çekiyor.

gulumser sokak kanal

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. geçen yıl bu yol asfaltlandı ve kaldırımları değişti desem…..ve halen 1 metre çapında dere suyu akıtılıyor desem. demek ki kanalı 8 metre yapmaya gerek yokmuş. gerek var ise 1 metre kanaldan geçirme riskini nasıl aldınız?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya'da yaşayan bir anne, Kocaeli'de TYT'ye giren kızının heyecanına
Sıradaki Haber TYT’de anne-kız arasında ekran köprüsü