Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir kişinin öldüğü kazada olay yerini muhtara kim yıkattı?

Gölcük’te cenaze evine taziyeye giden 2 kişiye otomobil çarpmış, 1 kişi yaşamını yitirmişti. Kaza sonrası olay yeri inceleme ekipleri çalışma yapılmadan önce muhtar olay yerini yıkattı. Mahalle muhtarı, olay yerini polislerin isteği sonucu yıkattığını iddia etti.

Gölcük'te cenaze evine taziyeye

21 Eylül tarihinde Kocaeli’nin Gölcük ilçesi, İpekyolu Mahallesi, Ali Fuat Paşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, bekçi olduğu öğrenilen R. Ç. idaresindeki 41 RC 277 plakalı BMW marka otomobil, arkadaşlarının ölen babası için cenaze evine taziyeye giden Uğur Yazıcı ve Erdi Öner’e çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan gençleri görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Uğur Yazıcı ile arkadaşı Erdi Öner olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gençlerden 2 çocuk babasi Uğur Yazıcı (33) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DAHA SONRA TESLİM OLDU

Kazanın ardından olay yerinden ayrılan sürücü R.Ç. bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. R.Ç.’nin, aracını evinin bahçesine park ettiğini söylemesi üzerine polis ekipleri bahçede bulunan otomobil üzerinde inceleme yaptı.

OLAY YERİNDE KANLAR NE OLDU?

Olay yerinde vatandaş kamerasına yansıyan görüntülerde ambulans geldiğinde yerde kan izleri bulunurken olay yeri incelemesi esnasında çekilen fotoğraflar yerde kanların olamadığı ve yerin ıslak olduğu görüldü. Olayın ardından Gölcük İpekyolu Mahalle Muhtarı Tuncay Genç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda olay yerini yıkatması ile ilgili eleştirilere cevap verdi.

“OLAY YERİNİ POLİSİN SÖYLEMESİ ÜSTÜNE YIKATTIRDIM”

Muhtar Genç açıklamasında “Ben Gölcük İpekyolu Mahallesi Muhtarı Tuncay Genç mahallemde yaşanan üzücü trafik kazasında bir kardeşimiz hayatını kaybetti. Biriside yaralandı  Bu olaydan sonra benim hakkımda yalan yanlış karalama yapanlar var. Ben sayın savcımıza ifade verdim ölen kardeşimizin de ailesine şahitler huzurunda meseleyi anlattım. Olay yerini polisin söylemesi sonrası yıkattırdım. Beni delilleri yok etmek için yıkattırdım ve tutuklandığımı söyleyenler var  onları Allah’a havale ediyorum beni tanıyan tanır.” ifadelerini kullandı.

79eb256f 7a76 4fa5 94e5 56d576987f3e tuncay genc