Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir tek o yemek yemedi!

KBB Başkanı Tahir Büyükakın dün akşam gazetecilerle buluştu. Büyükakın “20 dakika geciktim. Bu sebeple yemek yemeyeceğim” dedi. Büyükakın’la birlikte yemek yemeyen tek bürokrat, genel sekreter Balamir Gündoğdu oldu.

KBB Başkanı Tahir Büyükakın

UgYur ENCY min 90Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bir süre önce kentimizde yer alan kimi gazetecilerle Kartepe Zirvesi sonrası bir araya gelmişti. Daha sonra bu programında düzenli olarak gerçekleştirilmesi istendi. Büyükakın dün akşam yine gazetelerle buluştu. Bu defa Maide Restaurant’ta gerçekleştirilen programa katılım bir hayli yoğundu. Kocaeli’de yer alan irili ufaklı bütün internet siteleri ve basılı gazeteler ile televizyon kanallarının temsilcileri toplantıda hazır bulundu.

AÇ KALDILAR
Toplantının 19.30’da başlayacağı duyurulmuştu. Büyükakın ve ekibi programa 20 dakika geç kaldı. Geç kaldığı için defalarca özür dileyen Büyükakın akşam yemeği yemedi. Gazeteciler ve ekibi yemek yerken soruları cevaplayan Büyükakın bir ara kendisini cezalandırdığını ve geç kaldığı için yemek yemeyeceğini söyledi. Bu sırada Büyükakın yemek yemediği için yemek yemeyen, Büyükakın’ın konuşmalarını dinleyen ve ona bazı verileri sunarak yardımcı olan tek isim genel sekreter Balamir Gündoğdu oldu. Gündoğdu, Büyükakın ile birlikte masadan aç kalkan 2 isimden biriydi.

Balamir GuYndogYdu min