Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bizi değil, halkı cezalandırıyorlar!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet 5 Temmuz Salı günü gerçekleştirilen meclis toplantısında yaşananlarla ilgili bugün bir basın toplantısı düzenledi. Hürriyet Ak Parti ve MHP grubunun halkı cezalandırdığını ifade etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

Uğur Ençİzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet 5 Temmuz Salı günü gerçekleştirilen meclis toplantısında yaşananlarla ilgili bugün bir basın toplantısı düzenledi. Belediye başkan yardımcıları ile birlikte kameraların karşısına geçen Hürriyet açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İzmit’in geleceğini prangalardan kurtaracağını bildiğimiz tüm projelerimiz ya da tasarruf tedbirlerimiz ya da kurum lehine alınacak kararlarımız ne yazık ki mecliste çoğunluğumuz olmaması nedeniyle AKP ve MHP grubunun oylarına takılıyor.

KAMU YARARININ ÖNÜNE GEÇİYORLAR

Ne zaman belediyemiz lehine önemli stratejik kararlar alınmalıdır desek, konuyu başka tarafa çeken işi özünden koparan bir anlayışla karşı karşıya kalıyoruz. Haklımız da bunun nedenlerini biliyor. Bir hazımsızlık var. Nasıl cezalandırırızın bir tezahürünü görüyoruz. Aslında bizi değil halkı cezalandırıyorlar. Kamu yararının önüne geçiyorlar.”