Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu firmadan zarar görenler dikkat!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Kocaeli ve Sakarya'da faaliyet gösteren Delta Uluslararası Petrol İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi için bir açıklama yayımladı

Maden ve Petrol İşleri

SEBO min 129Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü‘nün bugün Resmi Gazete‘ye verdiği bir ilan Kocaeli’yi ilgilendiriyor. İlanda Kocaeli ve Sakarya’da faaliyet gösteren ve ruhsatı bulunan Delta Uluslararası Petrol İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi‘nin ruhsat süresinin dolduğu ifade edildi. Bu firmayla ilgili ticaretinden zarar görenlerin Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü‘ne başvurmaları istendi.

BAŞVURULAR GENEL MÜDÜRLÜĞE

İlanda şu ifadeler yer aldı: “Delta Uluslararası Petrol İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi Kocaeli ve Sakarya illerinde sahip bulunduğu AR/DPS/5069 hak sıra no’lu petrol arama ruhsatının müddeti 07.01.2020 tarihinde sona ermiştir. 6491 sayılı Türk Petrol Kanunu’nun 22 nci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkraları gereğince yukarıda ismi yazılı şirkete tahmil eylediği mükellefiyetlerin yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın, Türk Petrol Kanunu Uygulama Yönetmeliğinin 26 ncı maddesi gereğince şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğümüze müracaat etmeleri ilan olunur.”