Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Bu görevi yılana çakala bırakmayacağım!”

İzmit Gültepeliler Platformu Başkanı

İzmit Gültepeliler Platformu Başkanı Taner Sinan Çakırer’in açıklaması şöyle: “Bu sevda bitmez! Kıymetli büyüklerim, dostlarım, kardeşlerim ve kıymetli mahalle sevdalılarım. 2015 yılında kurduğumuz Gültpeliler Platformuna hatalarımız, doğrularımız, yanlışlarımızla elimizden geldiğince gururla Başkanlık yapmaya çalıştım. Hem de herkese nasip olmayacak İzzet, Fırat, Hakan gibi birçok kıymetli kardeşimiz ile. Bayrağı devretme zamanımın geldiğini düşündüğümü kıymetli dostlarıma, büyüklerime ve kardeşlerime bildirdim. Allah şahittir Yeni bir heyecan yeni bir soluk gelmesini istedim

“YENİDEN ADAYIM”

Lakin. Ellerimizle büyüttüğümüz, çalışıp çabalayıp bir yerlere getirdiğimiz büyük yapımızı da çakala, yılana bırakacak kadar da değil. Günlerden beri yaptığımız istişareler sonucunda, mahallemizi uçtan uca kapsayıcı ( Zabıtan, Fatih, Beyhan dahi ) bir yönetim kurarak, Bayrağı daha da yukarıya çıkarma kararı alarak yapılacak olan Olağan Genel Kurulda Başkanlığa aday olduğumu bildirmek isterim. Bu şerefli makama teveccühleri ve duaları ile layık gören, her daim yanımızda olacaklarını dile getiren kıymetli büyüklerime, tüm dost ve kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

SİYASİ CEKETİMİ ASKIYA ASTIM.

“Beni bilen bilir. Yüreğimdeki Reis sevdasını, içimi, dışımı. Bu manada, başkanlık yaptığım sürece siyasi ceketimi askıya astığımı, İktidar ve muhalefet yönetimleri olsun her görüşe aynı seviyede ve mesafede, hizmet aldığımızı teşekkür ederek, verilen sözleri yerine getirmeyene aynı dille korkusuzca eleştirerek cevap verileceğini beyan ve taahhüt ediyorum. Mahalleme bir çivi çakanın başımızın üzerinde yerinin olduğu gibi, bir tek neferinin dahi gözardı edildiğini gördüğümüzde ayrım yapmaksızın mesafeli olacağımızı da bilmenizi istiyorum.

“GÖZ BOYANIYOR”

Evet yıllardır yollarının yamalarla dolu ve bozuk olduğunu, Evet yıllardır mahallemizden bir tane kardeşimizin bile aracılığımız ile herhangi bir belediyede işe başlayamadığını, Evet yıllardır gözardı edilmiş bir semt olduğumuzu, Evet sadece seçimden seçime ( istisna vekil ve yöneticilerimiz hariç ) gelinip göz boyandığını biliyoruz. Ama emin olun ki, artık herkes hakettiğini tepki ve eleştiriyi alacaktır. Yeni düşmanlar edinmek değil düsturumuz. Yeni barışlar, yeni dostlar, yeni kardeşler kazanmaktır amacımız.

“TÜM SOKAKLAR BİZİM”

Koçal Sokak da bizim, Beyhan Sokak’da. Miralar Mümtaz Caddesi de bizim, Namık Kemal de. Derdimiz de aynı, heyecanlarımız da. Allah nasip kısmet ederse daha yapacak çok işimiz, kapısını çalacağımız çok yoksulumuz, sırtını sıvazlayıp sarılacağımız yetim kardeşlerimiz, ellerini öpüp dua isteyeceğimiz büyüklerimiz var. Mahallemize kazandırmak istediğimiz bir Kültür Merkezimiz, Spor kulübümüz ile ortaklaşa yapacağımız Spor Akademimiz, yollarını düzelteceğimiz sokaklarımız, eğitim almalarına yardımcı olup, işe girmelerine vesile olacağımız genç kardeşlerimiz, kendi iş imkanlarını ve yetenekleri ile geçimine katkı sağlayacağımız kadınlarımız için hayallerimiz var. Olur yada olmaz her şey kısmet, lakin inancımız ve heyecanımız var.

Bu manada Geçmiş dönemde birlikte görev yaptığım kıymetli yönetim kurulu üyelerine tek tek teşekkür ediyorum. Yeni yapılacak olan kongremizin, Mahallemize hayırlara getirmesini yüce Allah’tan diliyorum. Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin. Vesselam.