Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu iddia Gebze’yi karıştırır!

Gebze Belediyesi’nde şaşırtan bir işe alım gerçekleşti. İddialara göre başkan Büyükgöz, Marmara Uzmanlar üzerinden 5 bin TL maaşla işe aldığı bir akrabası işi beğenmeyince bu defa belediyeden kadro verdi. C.D. isimli akrabanın bugünkü maaşı mesailerle birlikte 10 bin liranın üzerinde…

Gebze Belediyesi’nde şaşırtan bir

UgYur ENCY min 154Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz göreve geldiğinde pek çok AKP’li başkan gibi önce kendi kadrolarını oluşturdu. İddialara göre Büyükgöz kendi kadrolarını oluştururken özellikle kim akrabalarını kolladı. Başkan Büyükgöz kuzeni olduğu iddia edilen C.D. isimli bir şahsı önce belediye şirketi Marmara Uzmanlar üzerinden 5 bin TL maaşla işe aldı. Ancak kuzen bu maaşı az buldu ve işi beğenmedi. Şoför kadrosundan belediye şirketinde çalışan kuzen daha sonra İŞKUR’a müracaat etti.

MAAŞI 10 BİN LİRAYI GEÇİYOR

İŞKUR üzerinden Gebze Belediyesi’ne gönderilen C.D. daha sorna belediyede kadrolu işçi oldu. 8 bin 500 TL maaşla daimi işçi olarak işbaşı yapan C.D.’nin maaşı mesailerle birlikte 10 bin TL’nin üzerine çıkıyor. Belediyedeki akraba kıyağı büyük bir rahatsızlık yaratırken hiçbir çalışan başkana bu yapılanın yasadışı olmasa da bütün mesleki etiklere aykırı olduğunu söyleyemiyormuş. Gebze’de bir önceki başkan gibi kendi düzenini kuran Büyükgöz’e sürekli tasarruf tedbirlerini gündeme getiren üstlerinden bir uyarı gidecek mi merak konusu.