Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu işi neden tek kalemde yapmadınız?

Derince Belediyesi, tek kalemde yapılabilecek Yenikent Kapalı Pazar Yeri Sosyal Tesisleri’nin ince işleri ve dış cephesi için yeniden ihale yapacak

Derince Belediyesi, tek kalemde

SEBO min 186Geçtiğimiz yıl aralık ayında açılan, pazarcıların eylemleriyle gündeme gelen Derince Yenikent Kapalı Pazarı için yeniden ihaleye çıkılıyor. Bu kez tesisin ince işleri ve dış cephe kaplaması yapılacak. Önceki firmaya dış cephe kaplaması ve ince işlerin neden yaptırılmadığı merak ediyor. Daha geçtiğimiz haftalarda yayımlanan Sayıştay raporlarında tek kalemde yapılacak işler için ayrı ayrı ihaleler yaparak usule aykırı davranan belediyelerin ilan edilmesi tazeliğini korurken Derince Belediyesi’nde aynı durum devam ediyor.

17 BİN METREKARE

İhalede yapık işi kapsamında toplam inşaat alanı 17 bin 650 metrekare olan ve betonarme sistemi, çelik çatısı, bodrum ve zemin kat ince işleri tamamlanan yapının; 1,2 normal kat ve çatı katının ince işleri, elektrik ve mekanik tesisatı ve tüm binanın dış cephe giydirme işleri yapılacak.

İHALE BİLGİLERİ

İhale 2 Mart günü Çenedağ Mah. Denizciler Cad. No:81 K:3 Derince Belediyesi Toplantı Salonu Derince/KOCAELİ adresinde saat 14.30’da gerçekleştirilecek.