Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu kafe kaçak mı?

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde yer alan Symbol AVM’de yeni bir kafe alanı oluşturuldu. Söz konusu alan için AVM dışına açılır kapanır tavanlı bir yapı inşa edildi. Söz konusu yapı için imar tadilatı yapıldı mı, bu alan imar kayıtlarında ne olarak geçiyor merak konusu oldu.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde yer
ugur

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde yer alan Symbol AVM’de yeni bir kafe alanı oluşturuldu. Söz konusu alan için AVM dışına açılır kapanır tavanlı bir yapı inşa edildi. AVM’nin ana giriş kapısı ile Starbucks arasında kalan bölgede hazırlanan yeni kafe alanı için AVM içerisindeki ortak alan bölündü. AVM dışında da açılır kapanır tavanlı, cam balkonlu çelik konstrüksiyon bir bölüm inşa edildi.

İMAR TADİLATI YAPILDI MI?

AVM’ler inşa edilirken mevcut imar planlarında yer alan inşa alanlarının genel olarak tamamı kullanılıyor. İnşa edilen AVM’ler yeni bir alan oluşturmak istediklerinde imar planlarında değişiklik yapılması gerekiyor. Symbol AVM’nin söz konusu yeni kafe alanı mevcut imar planlarına dahil mi, Symbol AVM imar planlarında yer inşa hakkının tamamını kullandıysa bu alan için bir imar tadilatı yapıldı mı merak ediliyor.

BELEDİYE MÜHÜRLEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Symbol AVM’de daha önce de çatı katında yer alan teras bölümünde bir kafe için inşa çalışmaları yapılmıştı. Yine çelik konstrüksiyonla hazırlanan bu kafe alanı kaçak olduğu gerekçesiyle gündem oldu. Symbol AVM’nin teras katında 2 katlı bir kafe inşa etmeye başlayan yönetim söz konusu inşaat kaçak olduğu için uyarılmıştı. Başiskele Belediyesi yetkilileri uyarı sonrasında kaçak inşaatı mühürlemişti.

Symbol AVM kacak kafe