Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu kin niye? Özel Kalem’de Erol Ölmez’i Karşılayacak çaycı bile bırakmamış!

31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’den Kandıra Belediye Başkanı seçilen Erol Ölmez göreve başladığında büyük şok yaşadı. Ak Partili önceki başkan Adnan Turan özel kalemde görev yapan çaycı dahil bütün personeli farklı birimleri gönderdi. Ölmez’i karşılayacak tek bir personel yoktu. Özel kalemdeki karşılık günler sonra çözülebildi.

31 Mart yerel seçimlerinde

ugur 131 Mart seçimlerinde çok sıkıntılı bir seçim süreci geçiren Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, önceki başkan Adnan Turan’ın adeta hışmını uğradı. Seçim çalışmaları baltalanan, neredeyse seçimi kaybedecek olan Ak Partili Erol Ölmez kendi partililerinin yaşattığı sıkıntılarla seçimi kul payı kazanabildi.

SORUN GÜNLER SONRA ÇÖZÜLDÜ

31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’den Kandıra Belediye Başkanı seçilen Erol Ölmez göreve başladığında büyük şok yaşadı. Ak Partili önceki başkan Adnan Turan özel kalemde görev yapan çaycı dahil bütün personeli farklı birimleri gönderdi. Ölmez’i karşılayacak tek bir personel yoktu. Özel kalemdeki karşılık günler sonra çözülebildi. Artık belediyede bütün birimler sorunsuz çalışıyor.

olmez ve enc