Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu otopark yolu da mı kiraladı?

İzmit Saat Kulesi yokuşunda bulunan ve otopark olarak kiralanan alandan vatandaşlar şikayetçi. Otopark işletmecileri, neredeyse yolu da otopark olarak kullanacak.

İzmit Saat Kulesi yokuşunda

Uzun süre tartışma konusu olan, İzmit Saat Kulesi yokuşunda özel bir otelin kiraladığı otopark, trafik akışını bozuyor. Vatandaşlar, E-5’den girişler yapan sürücüler, yokuş girişinde otopark işletmecilerinin yolun içine sarkan dubaları ve araçları yüzünden zorluk çekiyor.

ÖZELLİKLE AKŞAMLARI

İşte bir vatandaşın alanla ilgili şikayeti, “İzmit’in en göz önünde yeri daha önceki belediye yönetimi tarafından otele otopark olarak kiralanan bu alan valeler tarafından iyice yolu işgal edecek şekilde park alanı olarak kullanılmaya başlandı. Akşamları sıkıntı çok oluyor. Park için araba yerleştirme veya çıkarmak için E-5 den girişi engelliyorlar. Belediye WhatsApp hattına attım. telefon ettim bugün belediyeye ilgili birimlere gittim. Denetim yapılmasını talep ettim. Bu konu için bir şeyler yapmak gerekli diye düşünüyorum. Atatürk Heykeli saat kulesi saray yokuşu mevki.”

Izmit Saat Kulesi otopark . Ataturk Heykeli 2 Izmit Saat Kulesi otopark . Ataturk Heykeli 3 Izmit Saat Kulesi otopark . Ataturk Heykeli