Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Buldozer İzmit Yürüyüş Yolu’nda yasak dinlemedi!

Buldozer İzmit Yürüyüş Yolu’nda yasak dinlemedi. Yolunu uzatmak istemeyen buldozer şoförü Yeni Cuma Camii’nin önünden Yürüyüş Yolu’na çıktı. Yasak olmasına ve çalışam kapsamında olmamasına rağmen Yürüyüş Yolu’nu kullanan buldozer, yayaların şaşkın bakışları arasında ilerledi.

Buldozer İzmit Yürüyüş Yolu'nda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit kent merkezinde Yürüyüş Yolu yenileme çalışamsı yapıyor. Yeni Cuma ile Eren Camii arasındaki yol kapalı. Ancak Yeni Cuma Camii’nden Merkez Bankası’na kadar olan kısımda henüz bir çalışma yok. Bu sebeple yol bir yaya yolu olarak hizmet vermeye devam ediyor. Ancak önceki gün çalışmalarda kullanılan bir buldozer İzmit Yürüyüş Yolu’nda yasak dinlemedi.

YÜRÜYÜŞ YOLUNDA BULDOZER

Yolunu uzatmak istemeyen buldozer şoförü Yeni Cuma Camii’nin önünden Yürüyüş Yolu’na çıktı. Yasak olmasına ve çalışam kapsamında olmamasına rağmen Yürüyüş Yolu’nu kullanan buldozer, yayaların şaşkın bakışları arasında ilerledi. İnsanların hayatını riske atan buldozer şoförü daha sonra Fevziye Camii önünden yola indi. Vatandaşlar Yürüyüş Yolu’nun açık olan kısmının denetlenmesini, araç geçişiyle ilgili önlem alınmasını istedi.