Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Burak Süleyman Bandırmaspor’a gidiyor!

Kocaelispor Kaptanı Burak Süleyman, takımdan ayrıldığını açıkladı. Süleyman’ın 1. Lig takımlarından Bandırmaspor’a transfer olacağı anlaşıldı.

Kocaelispor Kaptanı Burak Süleyman,

Burak Süleyman yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sevgili Kocaelisporlular… Geçtiğimiz hafta yaşananlar sonrası Kocaelisporumuzda kalmam yönünde yapmış olduğunuz övgü dolu paylaşımlar ve Hodri Meydan Taraftarlar Derneğimizin üstün çabaları nedeniyle hepinize çok teşekkür ederim. Gururunu ve sorumluluğunu verdirdiğiniz ” MUHTEŞEM ” adlandırmanız ve imajımın hafızalarınızda ilelebet var olmasını dilerim. Yapılan telkinler ile katıldığım kamp ortamında daha sağlıklı düşünebilme imkanı buldum.

BÖYLESİ HAYIRLI OLACAK

Kulüp Başkanımız Sayın Hüseyin Üzülmez’in beni takımdan göndermek ve yollarımızı ayırmak gibi bir teklifi olmamıştır. Yaşanılan süreçten sonra çok sevdiğim kulübümde kalmamın iki tarafa da faydalı olmayacağını düşündüm. Kabullenmek zor olsa da şu an için bu ayrılık Kocaelispor ve benim için daha hayırlı olacaktır. Fazlasıyla meşgul ettiğim gündemin, bir an önce benim eksenimden çıkarak yeni şampiyonluklar için oluşturulacak güçlü kadro yapılanmasına dönmesi dileğiyle.” ifadelerine yer verdi.

BANDIRMA’YA GİDİYOR

Öte yandan Burak Süleyman gündüz saatlerinde Başkan Hüseyin Üzülmez ile bir araya geldi ve kulüpten bonservisini aldı. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un özel olarak ilgilendiği Burak Süleyman’ın Bandırmaspor‘la yaklaşık 1 milyon liraya anlaştığı edinilen bilgiler arasında.