Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın, 15 Temmuz programında bakın neler söyledi?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 15 Temmuz anma programında bir konuşma yaparak önemli ifadeler kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Kocaeli Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bir konuşma yaptı.

KANSER GİBİ VÜCUDU SARANLAR…

Büyükakın, özetle şunları söyledi: “29 gün nöbet tutulan bu meydan o kadar güzel görünüyor ki bu saatte buraya teşrif eden kardeşlerime teşekkürü borç biliyorum. Bugün bir anma günü, hain darbe girişimini unutmama ve unutturmama, canını siper eden vatan evlatlarını anma ve önlerinde eğilme günü. Aynı bir kanser gibi tüm vücudu saran, bu devletin tüm noktalarını sızmayı başarmış ve kumandası dışarıda olan örgüt millet iradesine müdahale edeceği, devleti ele geçireceği günü sabırla beklemiş ama milletimiz her zaman başarmayı bildiği destanlar eşliğinde meydanları hep birlikte doldurduk.

VÜCUDUNU SİPER EDENLER UNUTULMAYACAK

O günlerden ders çıkarma günündeyiz. Bu millet tankların yanında olanları, evlerinde televizyondan darbe girişimini izleyenleri unutmayacak, mermiler karşısında vücudunu siper edenleri unutmayacak. Bugün en değerlisi sizlerin burada olması, sizler bulunduğunuz alandan göremiyor olabilirsiniz ama alan hıncahınç dolu. İnşallah bu memleket bir daha öyle günler görmez.”