Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın ev sahipliğinde bir garip buluşma

Kocaeli’nin geçmiş dönem milletvekilleri buluşma geleneğini sürdürüyor. Bu kapsamda bugün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda ilginç bir gelişme yaşandı. Basın mensuplarının fotoğraf alması engellendi.

Kocaeli’nin geçmiş dönem milletvekilleri
Nazim Ozgun Erbulan 1

Kocaeli’de geçmiş dönemlerde milletvekilli yapmış isimler her ayın ilk haftasında buluşma geleneğini sürdürüyor. Bu kapsamda yeni dönemde gerçekleştirilen buluşmaların ilki ANAP eski Milletvekili Sefer Ekşi’nin ev sahipliğinde, ikincisi CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, üçüncüsü ise MHP Kocaeli eski Milletvekili Kemal Köse’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

5 MİLLETVEKİLİ KATILDI

Toplantıların devamı bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ev sahipliğinde Maide Kafe’de gerçekleştirildi. Düzenlenen buluşmaya CHP Kocaeli eski Milletvekilleri Erol Köse ve Hikmet Erenkaya, eski ANAP Kocaeli Milletvekili Sefer Ekşi, eski DYP Kocaeli Milletvekilleri Halil İbrahim Artvinli ve İsmail Kalkendelen katıldı.

BASIN MENSUPLARI ENGELLENDİ

Daha önce gerçekleştirilen programda katılımcılar, birlikte basın mensuplarına fotoğraf veriyordu. Bugün Büyükakın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada birlikte masa fotoğrafı çekmek isteyen basın mensupları büyükşehir belediyesi yetkilisi tarafından engellendi. İçeride masa fotoğrafını verilmeyeceğini belirten yetkili, toplantı sonunda dışarıda birlikte fotoğraf verilebileceğini ancak bunun da net olmadığını bildirdi. Basın mensupları yapılan engellemeye anlam veremedi.