Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın: Herkesi belediyeye alacağız dersek yalan olur

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla açılışı yapılacak Kocaeli Şehir Hastanesi açılışına vatandaşları davet etti. Cumhuriyet Bulvarı’nda bir vatandaş Büyükakın’ın yanına gelerek iş istedi. Büyükakın, “Ben belediyeyi ağzına kadar adam dolduramam. Herkesi belediyeye alacağız dersek bu yalancılık olur” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı
Nazim Ozgun Erbulan 1

Kocaeli Şehir Hastanesi açılışı öncesi Cumhur İttifakı İzmit’te sokağa indi. AK Parti Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhur İttifakı İl Başkanları AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, AK Parti adayı Sadettin Hülagü, AK Parti il ve İzmit ilçe yöneticileri katıldı.

“SÖZ VERMİŞTİN”

Heyet, ayrı ayrı vatandaşlara broşür verip yarınki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla açılışı yapılacak Kocaeli Şehir Hastanesi açılışına çağırdı. Yürüyüş boyunca vatandaşlar Büyükakın’ın yolunu keserek iş istedi. Büyükakın’ın yanına gelen bir vatandaş Büyükakın’a, “Sen bana SEKA Park’ta söz vermiştin. Yapmadılar başkanım. Benim ihtiyacım var. Eşim bıraktı, çoluk çocuğumla ortada kaldım. Ne iş olursa olsun yaparım” dedi.

“LAZIM OLURSA BELEDİYEYE ALIRIM”

Vatandaşa cevap veren Büyükakın, “Ben belediyeyi ağzına kadar adam dolduramam. Herkesi belediyeye alacağız dersek bu yalancılık olur. Ben şimdiye kadar bu kentte kimseye yalan demedim. Ben bu kentte kimseye yalan söylemedim. Lazım olursa belediyeye alırım” ifadelerini kullandı.