Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın TOGG’una kavuştu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, TOGG’una kavuştu. Büyükakın, “Bu ürünün geliştirilmesi için yapılacak kaynaklar da ciddi katkılar sağlayacak. Gerçekten Türkiye fazla olmaya başlayacak” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı
Nazim Ozgun Erbulan 1
SEBO İMZA

Bakanlıkların ardından Büyükşehir Belediye Başkanlarına da verilmeye başlanan TOGG, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın makam aracı olacak TOGG dün akşam itibariyle Kocaeli’ye geldi. Büyüakın bugün Başiskele’de gerçekleşen programa TOGG ile geldi.

“YENİ İVMELERİNDEN BİR TANESİ”

Burada açıklama yapan Büyükakın şu ifadeleri kullandı; “Hep denir ya anlatılmaz yaşanır diye. Gerçekten çok farklı bir araç. Yol tutuşu, hakimiyeti bambaşka bir sürüş keyfi sunuyor. Çok kısa bir sürüşte bile farkı göreceksiniz. Otomobilden daha fazlası. Motor sesinin olmaması başka bir konfor daha sağlıyor. Bu Türkiye Yüzyılının yeni ivmelerinden bir tanesi. Türkiye’nin ekonomi olarak başka bir segmentte oynamaya başlayacağını ifade etmek mümkün.

“TÜRKİYE FAZLA OLMAYA BAŞLAYACAK”

Bu ürünün geliştirilmesi için yapılacak kaynaklar da ciddi katkılar sağlayacak. Gerçekten Türkiye fazla olmaya başlayacak. Türkiye’nin önündeki engeller kaldırıldığında neler yapılabileceğine inananlar ve biz yapamayız diyenler vardı. Biz tarih boyunca inandığımız zaman bunun birçok örneğini gösterdik. Yeni bir çağın da başladığını, yeni Türkiye Yüzyılının hayal olmadığını TOGG gerçekten ifade ediyor.

“MAKAM ARACI OLARAK TOGG’U KULLANACAĞIM

Şu anda fiyatıyla aynı segmentteki ürünlerle kıyaslandığında bambaşka performans. Oldukça hesaplı bir araç olduğu görülecek. Bunu önümüzdeki süreçte herkes fark edecek. Türkiye ve dünyada ciddi bir pazar payına ulaşacağını görebiliyorum. Yeni Türkiye yüzyılı bambaşka olacak. Bundan sonra makam aracı olarak TOGG’u kullanacağım.”