Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın’a Mansur Yavaş’ı örnek verdi!

Gazeteci Cüneyt Özdemir canlı yayında ağırladığı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a, Mansur Yavaş’ı örnek verdi. Yavaş’ın projesi gibi komeksepeti.com’un diğer belediyelere örnek olmasını temenni etti.

Gazeteci Cüneyt Özdemir canlı

Ugur ENC minKocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, gazeteci Cüneyt Özdemir’in Youtube üzerinden canlı yayınladığı programa katılarak www.komeksepeti.com’un tanıtımını yaptı. KO-MEK üyelerinin el emeği ürünlerinin internet üzerinden satışı sağlayacak siteyle ilgili konuşan Büyükakın KO-MEK ve dijital pazarlama platformu Komek Sepeti hakkında bilgilendirme yaptı.

“MANSUR BAŞKAN YAPTI”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin projesini çok beğenen Cüneyt Özdemir, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın askıda fatura projesini örnek vererek Komek Sepeti’nin diğer belediyelere örnek olmasını istedi. Özdemir şöyle konuştu: “Ben çok beğendim. Umarım diğer belediyelere de örnek olur. Bu oluyor çünkü bir belediye yapıyor ve diğer belediyeler o uygulamayı alıyor. Askıda fatura mesela. Çok güzeldi. Mansur başkan (Mansur Yavaş) yaptı. Herkes aldı mesela. Umarım bu proje de öyle olur.”

www.komeksepeti.com yayına başlıyor!