Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın’dan hesaplaşma açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “2023’te yüz yıllık hesaplaşma olacak. İşte o hesaplaşmada Cumhurbaşkanımızın yanında yer alacak mısınız?” sözleri ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “2023’te yüz yıllık hesaplaşma olacak. İşte o hesaplaşmada Cumhurbaşkanımızın yanında yer alacak mısınız?” sözleri ile ilgili bir açıklama yayınladı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın dün akşam yaptığı basın açıklamasından da bahseden Büyükakın, yaşanan süreci “algı operasyonu” olarak adlandırarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ve vizyonuyla memleketimiz kalkınıyor. Hem bölgesinde, hem de yakın ve uzak coğrafyasında oyun kurmaya, kurulan oyunları da bozmaya başladı. 2023’de yüz yıllık hesaplaşma olacak. İşte o hesaplaşmada Cumhurbaşkanımızın yanında yer alacak mısınız?’ şeklindeki sözlerimi çarpıtma gayreti içine düşen, kendilerine yakın medya kuruluşlarında bu çirkinliği tedavüle sokup algı operasyonu çeken CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın amacı bizce malumdur.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ HEPİMİZİN GÖZ BEBEĞİDİR

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı bu ülkenin, bu milletin tarihini bilmediği gibi kendi partisi CHP’nin tarihinden de bihaberdir.  Harun Yıldızlı bilmelidir ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, dedelerimizin, şehitlerimizin bize emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti hepimizin göz bebeğidir. Devletimiz kurulduğu günden bugüne içeriden ve dışarıdan her türlü saldırıya maruz kalmıştır, kalmaktadır.  Yüzyılın sonunda dünya yeniden şekillenirken Türkiye’yi bölmek, parçalamak isteyenler, Suriye’nin kuzeyinde yani sınırlarımızın güneyinde bir terör devletine aş erenler, Doğu Akdeniz’deki varlığımızı hazmedemeyenler, Türkiye’nin bölgesel güç olmasını çekemeyenler, Karabağ’ın işgalden kurtarılmasına tahammül edemeyenler, 15 Temmuz’da bu ülkeyi işgal edemeyenler, Sayın Cumhurbaşkanımıza diz çöktüremeyenler 2023 yılında yapılacak seçimleri kendileri açısından bir büyük fırsat olarak görmektedirler.

HARUN YILDIZLI GERÇEKLERİN PEŞİNE DÜŞSÜN

Çünkü yüz yıl boyunca Sevr’in hayaliyle yatıp Sevr’in hayaliyle uyanmışlardır. Hal böyle iken, kasıt bu iken sözlerimi çarpıtma ve bunun üzerinden kirli bir algı oluşturma gayretine düşen Harun Yıldızlı, algının değil aşağıdaki gerçeklerin peşine düşsün. Atatürk’e, Atatürk diyemeyen CHP il başkanıyla hesaplaşsın. CHP taraftarı gazetecilerin bile artık açık açık ifade ettiği ‘CHP Atatürk’e ihanet ediyor’ çığlıklarına kulak assın. Ülkemizi bölüp parçalamaya çalışan, evlatlarımızın katili PKK terör örgütünü kınayamayan partisine sesini yükseltsin. Maalesef Azerbaycan’a silah yardımında bulunuyoruz diyen CHP Genel Başkan yardımcısına parlasın. Ne işimiz var Doğu Akdeniz’de, Libya’da söylemlerine itiraz etsin.

DÜZELTMEZSE, YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIM

Ama edemez. Ya ne yapar, apaçık sözleri çarpıtma acizliğine düşer. Çünkü asıl maksadı kendisine ilişkin iddiaları unutturmak ve dikkatleri kendisi üzerinden uzaklaştırmak için gündemi değiştirmektir. Şahsıma yönelik karalama amaçlı yalan ve iftiradan ibaret söylemlerini düzeltmemesi halinde yasal yollara da başvuracağımı kamuoyuna saygıyla arz ederim.”

Hesap günü geldiğinde…